Vertaisarviointia

Tutustuin kurssin päätteeksi Kirsi Naisniemen blogiin ja SoMe-toteutukseen : Pentukoiran ensiaskeleet paimennukseen. Kirsin blogissa näkyy hänen kiinnostuksensa ja tietämyksensä asiaan ja hän on käyttänyt myös kivasti lähteitä krjoituksessaan varmistamaan tiedon alkuperää. Paimennuksesta kiinnostuneet tulisivat varmasti saamaan paljon tietoa Kirsin blogista paimenkoiran valmennukseen liittyen. Facebookissa julkaistu video Paimentyttö on oikein kuvaava ja sitä oli kiva katsella. Videolta tuli hyvin selville, kuinka jo pentukoiraa voi paimennukseen valmentaa. Itselleni aihe on täysin vieras, joten opin paljon uutta Kirsin blogista ja videolta, kiitos tästä!

Toteutussuunnitelmassa kerrottiin, että Facebook-sivusto on tarkoitus perustaa. Nyt löysin vain tämän videon. Jäin kaipaamaan näyttöä siitä miltä Facebook-sivut näyttäisivät ja minkälaiset ryhmän säännöt on luotu ja miten yksityisyysasiat ja ylläpito on ajateltu toteuttaa.

Kirsillä on tässä kyllä hyvä pohja pitää tällaista toimintaa ja keskustelua yllä. Tämän kautta samasta asiasta kiinnostuneet ihmiset voivat helposti verkostua. Aihe on hyvin rajattu ja alusta löytyy varmasti hyvin siitä kiinnostuneille. Tässä näkyy samalla myös halua auttaa ja jakaa omaa tetotaitoaan, mikä on hieno ja arvokas asia. Myös koirien hyvinvointia voi lisätä ohjaamalla omistajia oikeanlaiseen kasvatukseen.

Leave a comment